Ga terug
+ servings
Recept afdrukken
5 van 2 stemmen

Porties: 3 personen

Ingrediënten

  • 250 gram tagliatelle
  • 100 gram ontbijtspek

Rucolapesto

  • 85 gram rucola
  • 1 teen knoflook geraspt
  • 12 el olijfolie
  • 50 gram mozzarella geraspt (uit een zakje)
  • 50 gram Parmezaanse kaas in poedervorm
  • 20 gram walnoten
  • peper
  • zout

Extra

  • walnoten voor garnering
  • rucola voor garnering

Instructies

  • Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Maak ondertussen de pesto door alle ingrediënten hiervoor met elkaar te malen en mixen in een foodprocessor.
  • Bak de repen ontbijtspek krokant en laat ze uitlekken op een paar vellen keukenpapier. Giet de tagliatelle af.
  • Mix de tagliatelle met de pesto en serveer met een paar repen spek, extra walnoten (grof gehakt) en een beetje rucola.