Ga terug
+ servings
No bake lemoncurd & frambozencheesecake
Recept afdrukken
No ratings yet

No bake lemoncurd & frambozencheesecake

Porties: 1 taart (22 cm)

Ingrediënten

  • 1 Ohmyfoodness No Bake Cheesecake bakmix
  • 50 gr ongezouten roomboter
  • 400 gr naturel roomkaas - op kamertemperatuur
  • 250 ml slagroom
  • 100 gr frambozen
  • 50 gr lemoncurd

Instructies

  • Bekleed de bodem van een springvorm met het bakpapiertje uit de doos van de bakmix.
  • Smelt de boter in een steelpannetje en roer hier de bodemmix doorheen.
  • Stort de bodemmix in de springvorm, verspreid met de achterkant van een lepel en druk goed aan.
  • Doe de roomkaas samen met de slagroom en het zakje cheesecakemix in de kom van een keukenmachine en klop het geheel tot een dik beslag.
  • Voeg de laatste minuut de verse frambozen toe. Zorg ervoor dat het beslag mooi gespikkeld wordt door de frambozen maar dat je nog wel stukjes ziet.
  • Stort het cheesecakebeslag in de springvorm.
  • Schep de lemoncurd op het beslag en swirl dit er met een satéprikker doorheen.
  • Strijk de bovenkant van de cheesecake glad en laat hem twee uur in de koelkast opstijven.