Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakblik met een vel bakpapier.
Doe de mix voor witbrood, het water en de ongezouten roomboter bij elkaar in een kom. Kneed het geheel tot een soepel brooddeeg. Kneed het deeg vervolgens in bolletjes van 2 centimeter doorsnede.
Verwarm de Hero Original Jam even kort in een steelpannetje zodat het vloeibaar wordt.
Leg de helft van de brooddeegbolletjes onderin het cakeblik. Schenk vervolgens de helft van de jam hier overheen en verdeel de helft van de fijngehakte chocolade erover.
Leg de rest van de brooddeegbolletjes in het cakeblik en schenk de andere helft van de jam over het brood. Verdeel ook de rest van de chocolade over het brood.
Bak het zoete plukbrood in het midden van de oven in 30 minuten gaar. Let erop dat de chocolade niet verbrandt!
Roer ondertussen alle ingrediënten voor het roomkaasglazuur door elkaar tot een egaal papje.
Schenk het roomkaasglazuur over het brood zolang deze nog warm is. Op die manier zorg je ervoor dat het brood extra plakkerig wordt.
Serveer het chocolade-kersen plukbrood direct.