Snijd de bagel doormidden en besmeer de onderste helft met de Becel spread met walnootolie.
Verdeel de rucola over de spread en leg de andere ingrediënten hier bovenop.
Bagel met warme kip en avocado
Verwarm een beetje olie in een koekenpan en bak hierin de kipblokjes rondom goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de warme kip met de avocado, tomaat en het bosuitje om.
Snijd de bagel doormidden en smeer de onderste helft in met Becel met avocado- & limoenolie.
Verdeel de warme avocado-kipsalade over de bagel.
Bagel met gekarameliseerde banaan en chocolade
Snijd de bagel doormidden en smeer de onderste helft in met Becel met kokos- & amandelolie.
Bak ondertussen in een koekenpan de plakjes banaan samen met de honing tot de banaan bruin begint te kleuren en zacht wordt. Smelt ook de chocolade.
Verdeel de gekarameliseerde plakjes banaan over de bagel en drizzle hier de gesmolten chocolade overheen.
Strooi de geroosterde amandelen over de banaan.
Notities
*Bovenstaande bagels zijn stuk voor stuk vers het allerlekkerst. Wil je ze meenemen naar school of je werk, pak ze dan per stuk goed in aluminium- of plasticfolie in en bewaar ze in de koelkast.