Ga terug
–+ servings
Recept afdrukken
No ratings yet

Eiwrap met Zalm en Limoenricotta

Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 1 tot 2 tl verse dille fijngehakt + een beetje extra voor garnering
  • peper
  • zeezout
  • 125 gram ricotta
  • 150 gram gerookte zalm
  • 1 limoen rasp
  • 1/2 limoen sap
  • 2 bosuitjes in ringetjes
  • 1 avocado in plakken

Instructies

  • Klop 3 eieren (voor 1 wrap, herhaal voor de 2e) los met een beetje verse dille, peper en zout. Verhit een beetje olijfolie in een pan en giet het eimengsel in de pan. Bak aan beide kanten.
  • Meng ondertussen de ricotta met de limoenrasp en het sap.
  • Als de omelet klaar is vouw je deze 2x dubbel. Leg op een bord, samen met een paar plakken zalm en de plakken van een halve avocado. Strooi wat van de bosui en nog wat dille over het geheel. Lepel een flinke dot van het ricottamengsel en leg de lepel op het bord.