Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak hierin de knoflook, ui en rode paprika tot de ui glazig is.
Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Doe dan de ketchup en sambal in de pan en schep het geheel even om.
Doe als laatste de taugé erbij en verwarm deze even mee. Breng de gehaktmix op smaak met peper en zout.
Leg de velletjes bladerdeeg met een punt naar je toe voor je neer. Smeer één helft in met chilisaus en schep hier een flinke lepel van de gehaktmix op.
Vouw de pakketjes dicht en druk de randen goed aan. Verdeel de pasteitjes over de bakplaat.
Smeer de bovenkant van de pittige gehaktpasteitjes in met losgeklopt ei. Strooi hier zwarte sesamzaadjes en wat chilivlokken overheen.
Bak de pittige gehaktpasteitjes in het midden van de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.