Klop de eiwitten stijf en terwijl je dat doet, voeg je beetje bij beetje de suiker toe.
Als de eiwitten stijfgeklopt zijn, haal je er twee eetlepels eiwit uit. Doe dit in een apart bakje.
De rest van het eiwit kun je nu in dotten verdelen op een met bakpapier beklede bakplaat.
Voeg aan het apart gezette eiwit een paar druppel kleurvloeistof toe en meng dit tot het felroze is.
Met een satéprikker (of twee) haal je een beetje van het gekleurde eiwit uit het bakje en dit druppel je op de witte dotten eiwit. Herhaal dit een paar keer en draai vervolgens met de patéprikkers krullen in het schuim.
Schuif de bakplaat voor 2 uur in de oven.
Frambozensiroop
Als de meringue's klaar zijn maak je de siroop. Doe hiervoor de suiker in een steelpan en sprenkel het water erover.
Zet het vuur zachtjes aan en voeg de frambozen toe. Blijf roeren tot het geheel een licht stroperige massa is geworden.
Verdeel de siroop over de meringue's en maak af met verse frambozen.
Notities
Ik maakte hier ongeveer 6 meringue's van maar je kunt natuurlijk ook kleintjes maken zodat je er meer hebt.