Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakrooster met een vel bakpapier.
Wikkel de vlezige stukken van de drumsticks in de spek. Gebruik voor iedere drumstick twee plakjes ontbijtspek.
Klop de eieren op in een kommetje en schep de paneermeel, Parmezaanse kaas, knoflookpoeder, uipoeder en wat peper en zout door elkaar op een bordje.
Wentel de in spek gewikkelde drumsticks door de losgeklopte eieren en vervolgens door het paneermengsel.
Leg de drumsticks naast elkaar op het bakrooster en bak de kip in het midden van de oven in 35-40 minuten helemaal gaar en krokant.
Maak terwijl de kip in de oven zit de dipsaus. Fruit hiervoor de knoflook en sjalot in een klein beetje olie aan.
Doe de tomatensaus in de pan en bak deze zo'n 2 minuten mee.
Voeg dan de donkerbruine basterdsuiker, Worcestershiresauce en gezeefde tomaten toe. Roer goed door en breng de saus aan de kook.
Laat de dipsaus 5-10 minuten op laag vuur pruttelen tot de saus wat indikt.
Serveer de krokante drumsticks met de tomatendipsaus.