Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
Snijd het vel bladerdeeg in 18 vierkantjes (horizontaal in 6 repen, verticaal in 3). Gebruik je plakjes uit de diepvries, snijd deze dan in vieren en rol ze iets uit met een deegroller. Met diepvriesbladerdeeg kun je 20 snacks maken.
Doe voor de barbecuesaus een beetje olie in een pannetje en fruit hierin de ui aan.
Voeg vervolgens alle andere ingrediënten toe, roer goed door en laat de saus een minuut of 5 zachtjes pruttelen.
Doe de Pulled Pork in een kom en schenk hier de barbecuesaus bij. Voeg ook de Cheddar toe en schep het geheel om met een lepel.
Leg een plakje bladerdeeg met een punt naar je toe en schep een lepel van het Pulled Pork mengsel op het bladerdeeg.
Vouw de twee zijkanten van het plakje deeg over de Pulled Pork en plak de puntjes aan elkaar met een druppel water.
Leg alle bladerdeeghapjes op de bakplaat en smeer ze in met losgeklopt ei.
Strooi de sesamzaadjes over het bladerdeeg en bak de snacks in 20 minuten goudbruin en gaar.