Ga terug
+ servings
Krokante ravioli uit de Airfryer
Recept afdrukken
No ratings yet

Fastfood Friday: Krokante ravioli uit de Airfryer

Porties: 2 personen (als snack)

Ingrediënten

Voor de ravioli:

  • 250 gr ravioli - vulling naar wens
  • 2 eieren
  • 50 gr paneermeel
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 30 gr Parmezaanse kaas - geraspt

Voor de marinara:

  • 1 ui - gesnipperd
  • 1 teentje knoflook - fijngehakt
  • 400 gr tomatenblokjes
  • 1 handje verse basilicum
  • peper en zout

Instructies

  • Verhit een beetje olie in een pannetje en fruit hierin de knoflook en de ui aan tot de ui glazig begint te zien.
  • Doe de tomatenblokjes samen met de blaadjes basilicum in de pan en roer het geheel goed door. Laat de saus op laag vuur pruttelen terwijl je de ravioli maakt. Breng de saus op smaak met peper en zout.
  • Klop de eieren los in een kommetje en schep drie kwart van de Parmezaanse kaas samen met het knoflookpoeder door het paneermeel.
  • Wentel iedere ravioli door het losgeklopte ei en vervolgens door het paneermengsel.
  • Verwarm de Airfryer voor op 180-200°C.
  • Verdeel de gepaneerde ravioli in een egale laag over het mandje van de Airfryer, zorg ervoor dat de pasta niet teveel overlapt.
  • Bak de ravioli in zo'n 5 minuten in de Airfryer krokant en bruin.
  • Strooi het restant Parmezaanse kaas over de krokante ravioli en serveer de pasta met de marinara.