Verwarm de oven voor zoals op de verpakking vermeld staat.
Maak de cheesecake met de OMF bakmix volgens de instructies die op de verpakking vermeld staan, maar voeg de volgende stappen toe:
Als je de koekkruimels bij de gesmolten boter in het pannetje doet, voeg dan ook 25 gram kokosrasp toe. Roer goed door en stort de bodem in de springvorm.
Aan het beslag van de cheesecake voeg je de overige 100 gram kokosrasp toe. Stort het beslag op de bodem, verdeel gelijkmatig en schuif in de oven.
Wanneer de cheesecake klaar is en volledig afgekoeld (inclusief opstijven in de koelkast), karamelliseer je de stukjes ananas. Lek ze goed uit en bak ze in een droge koekenpan. Voeg na 5 minuten de klont boter en de rietsuiker toe en bak totdat ze beginnen te karamelliseren.
Leg de stukjes op de cheesecake en decoreer met de gouden chocoladekrullen en nog een beetje kokosrasp.
Maak nu af met de lange vingers. Steek 1 lange vinger vast met een satéprikker en leg vervolgens alle andere kaneelvingers schuin op elkaar. Knoop er losjes een lint omheen.