Winactie: Win 50 Magnum ijsjes!

Het houdt maar niet op met de winacties bij OhMyFoodness!  Om te vieren dat dit ijsseizoen een gloednieuwe Magnum verschijnt geven wij 50 ijsjes weg!

Deze nieuwe Magnum is om intens van te genieten met lekker veel chocolade. En welk meisje zegt er nou nee tegen chocolade? En hier wordt het leuk. Magnum heeft een spel gelanceerd, waarbij je als echte chocoholic door de straten van diverse steden rent, op zoek naar…chocolade! Pleasure hunt 2 speel je hier. Een super leuk spel, erg verslavend. Omdat er meer dan 6500 foto’s zijn gemaakt in de steden waar je doorheen rent, is het enorm realistisch. Ook zitten er leuke 3d effecten in het spel verwerkt. Zeker even kijken dus!

Maar goed, we hadden het over een winactie! Jij maakt kans op 50 Magnums! Hoe leuk is dat! Maak je vriezer maar vast leeg, want dit wil je niet missen! Wat moet je doen?

1. Volg Magnum en OhMyFoodness op twitter.
2. Tweet het volgende bericht:
Ik maak via @OhMyFoodnessNL kans op 50 Magnums van @MagnumNL! Doe ook mee en kijk op www.ohmyfoodness.nl!
3. Beantwoord in de comments de volgende vraag: In welke Europese stad en met wie zou jij wel een Magnum willen eten?

Wij hebben de nieuwe Magnum inmiddels al eens kunnen proeven en geloof ons, hij is érg lekker! Succes! Je kunt meedoen tot 19 april 23.59u.

Join the Conversation

 1. Ik heb hem gehad bij een magnum event, hij is echt heerlijk! En een paar weken geleden was hij bij de Kiosk maar 50 cent en heb hem daar toen ook even mee gepikt.

 2. Ik doe graag mee :D Ik volg Magnum en jou op twitter, en hier is mijn tweet: https://twitter.com/#!/MarjoleinZoet/status/190438199879938049
  Ik wil graag in Barcelona aan het strand met een hele leuke lieve jongen een magnum eten. Een knappe acteur is ook geen probleem.

 3. Gaaaaf! Ik hou van ijsjes! Ik volg jou en Magnum op twitter en hier is de magische tweet: https://twitter.com/#!/Younaxx/status/190490024771452928

  Het liefst wil ik die heerlijke Magnum ijsjes opeten samen met mijn vriend. En in welke europese stad? Ik ga voor Londen! Dan gaan we in de Londen Eye zitten, en genieten van onze magnums! Oh, en het uitzicht natuurlijk ;)

 4. sandra jonker says:

  Chocolade ijs is het lekkerste ijs.
  Ik zou het ijsje het liefste eten in Londen met mijn celebrity crush Rupert Grint. En als dat niet kan (duh) dan zou ik graag met een vriendin gaan die ik nog maar heel weinig zie, maar gelukkig wel heel vaak spreek. Een ijsje zal onze band vast nog meer versterken.

 5. Ik zou graag een ijsje willen eten met mijn vriendin in Rome, omdat wij deze week allebei onze propedeuse hebben gehaald en zij hele leuke herinneringen heeft aan Rome^^

 6. Akkelien says:

  Oh heerlijk die Magnums! Ik zou er lekker een (wat, straks wel 50!) opeten in Parijs met mijn lieve broertje die net 18 is geworden. Hij mag dan wel erg stoer zijn, maar ook in zijn hart is zo’n Magnum onweerstaanbaar!

  Mijn Twitter acount is: TulipsInApril

 7. Marja says:

  Ik zou wel een Magnum willen eten in Madrid. En dan samen met mn vriendje. Heerlijk warm in Madrid en afkoelen samen met een Magnum.

 8. Ik zou met mijn vriend een Magnum ijsje willen eten in Barcelona en daar van de heerlijks sfeer en het ijsje genieten:)

  twitternaam @colijntje

 9. Wat een super gave geweldige actie zeg!! hier mijn tweet https://twitter.com/#!/Amberliek/status/190917139027329025

  En ik zou mijn ijsje heel graag willen eten op het strand van CaboPono aan het einde van de dag dat de zon nog lekker schijnt…Heerlijk ontspannen en met heel veel plezier en liefde met mijn allerliefste man en dochter. Dat zou voor mij de perfecte afsluiting zijn van een geweldig mooie dag met mijn geweldige mooie gezin.

 10. Ik wil een ijsje eten in Venetie..Met man en dochter, want dochter is een ijsjesfreak. En dan aan de italianen laten zien dat, een magnum toch lekkerder is dan een italiaans ijsje. Hihihi ook volg ik op twitter. @Superjoseetje

 11. Nelly says:

  Ik zou heel graag een Magnum willen eten met mijn beste vriendinnetje in de stad Milaan. OOoooohhh wat zouden wij daar graag eens shoppen!! #droom Daarna heerlijk relaxen op een plein met een Magnum, ultiem genieten!

 12. Miranda says:

  Na het lopen van de marathon in Berlijn, zou ik graag verwelkomd worden door mijn vriend met een Magnum. Even heerlijk bijkomen van alle inspanningen.

 13. Marco Gomes says:

  Met mijn vrouwtje in Venetie op het San Marcoplein

 14. Marjan says:

  Graag zou ik met mijn vriend een Magnum willen eten in Glasgow. Het is een schitterende stad en wij zijn er gek op net als op Magnum!!

 15. Nathalie Bosman says:

  Ik zou met mijn dochter het nieuwe Magnum ijsje eten hier in Delft ,in de achtertuin als het weer het toelaat ♥

 16. Pleun schuijt says:

  Ik zou met mijn man en kids een Magnum willen eten in Billund, en preciezer in Legoland daar. Omdat we dan weer helemaal in de vrolijke vakantiestemming zijn en ik dat met mijn eeuwige verkoudheid wel zie zitten nu, dat vakantiegevoel!

 17. Anita H. says:

  Ik wil graag een Magnum eten in Barcelona met mijn toekomstige baas. (Wilde eerst Venetie kiezen, prachtig maar misschien iets te romantisch.) Geen idee wie die toekomstige baas zou moeten zijn. Maar het betekent dan in ieder geval dat ik weer een nieuwe baan zou hebben. En een heerlijk uitje niet te vergeten.

 18. Ah ik heb geen twitter! :(

 19. Yummy! Ik doe mee! Ik volg jullie beiden op twitter! en ik heb het getweet: https://twitter.com/#!/xlittletinygirl/status/192701953267085312

  Ik zou het liefst in Ibiza mijn ijsje eten. Heerlijke afkoeling op het strand, wandelend in mijn bikini, en ik zou hem eten met een leuke jongen die ik daar zou tegenkomen. ik hoop dat dat het ijs breekt. ;p

  X

 20. Kevin gizzie says:

  Natuurlijk heb ik meegetweet en volg ik jullie en Magnum voor deze heerlijke verwennerij. Ik zou een heerlijke Magnum eten met mijn lieve vrouw in wereldstad Londen na een dag shoppen en sightseeing. Geen mooiere manier om de dag af te sluiten

 21. Mariska de Bruijn says:

  Wat een heerlijke actie. Ik heb getweet (Mamavanelin) en volg beiden. Ik zou in Parijs, langs de Seine, een Magnum willen eten met de liefde van mijn leven. Even niet genieten van elkaar, maar samen genieten van een lekkere magnum

 22. Suzanne says:

  Ik zou graag met mn lief in Florence een Magnum eten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close