WIN: Hotel Chocolat cadeaubox

Het is alweer veel te lang geleden dat we op OhMyFoodness een winactie hebben georganiseerd, dus het werd de hoogste tijd. En we hebben ook wel wat te vieren, want we tikken bijna de 500 followers aan op Bloglovin’, de bezoekersaantallen stijgen nog altijd en we hebben nog altijd evenveel plezier in het delen van lekkere recepten met jullie. Om jullie te bedanken voor jullie bezoekjes aan de site en jullie comments hebben we weer iets heel moois en vooral lekkers om weg te geven.

Even geleden schreven wij een verslag van de opening van Hotel Chocolat in Amsterdam en toen kregen we via de verschillende mediakanalen al verlekkerde comments binnen over hoe mooi de chocolade eruit ziet. Goed nieuws, want in samenwerking met Hotel Chocolat mogen wij de onderstaande box The Party Piece weggeven ter waarde van bijna € 75,-!

In The Party Piece zitten meer dan 80 stukken chocolade, variërend in smaak. Fruit, noten, minisnackjes… met deze box ben je in ieder geval verzekerd van een leuk feestje. Maar natuurlijk geven we deze prijs niet zomaar weg, je moet er wel wat voor doen.

Wat moet je doen?
1. Like Hotel Chocolat én OhMyFoodness op Facebook.
2. Tweet de volgende tweet (dit levert je één extra winkans op): Via @OhMyFoodnessNL maak ik kans op een Party Piece chocolade box van @HotelChocolat t.w.v. bijna € 75,-!
3. Surf naar de site van Hotel Chocolat en geef in de comments antwoord op de volgende vraag: Van welk product loopt het water jou in de mond en waarom?

Meedoen aan deze winactie kan tot en met 16 september. Veel succes!

Let op: Kom je via een winactie forum of heb je enkel een Facebook/Twitter account voor winacties: verspil dan niet je tijd om mee te doen aan deze actie.

Join the Conversation

 1. Brenda says:

  Van de Cookie Choc Chip Giant Slab ga ik echt watertanden. Wat ziet die er goed uit zeg…heerlijk! Deze Giant Slab gaat het nog geen dag overleven ben ik bang…die vulling, het uiterlijk mmmmmm

  1. Brenda says:

   p.s ik volg jullie en Hotel Chocolat op FB en ik heb de zin getweet(brennie013).

 2. Yay, wat een leuke winactie! Chocolaaa, daar doen we alles voor :D Van de Peepster – Summer Sizzler loopt mij het water in de mond, met allerlei verschillende toevoegingen: Lemon Cheesecake, Eton Mess, Mississippi Mud Pie, Passion Fruit Trifle. Aaah!

 3. Ilaamia says:

  Oh..my…Foodness!!! Wat ziet die chocoladebox er heerlijk en luxe uit! Ik doe zeker mee met deze winactie.

  Het product dat het water uit mijn mond laat lopen is zonder twijfel de Caramel Cheesecake. Ik hou van karamel, ik hou van cheesecake dus dit is de ultieme combi. Myam!!

  1. Ilaamia says:

   Ohja, ik volg jullie beide op Facebook en ik zal zo een tweetje sturen over de winactie ;-)

 4. Annemarie says:

  Het product dat het water uit mijn mond laat lopen is eigenlijk alle chocolade :P Ik kan er nooit van afblijven als het in huis ligt;)

 5. oeeeeh how nice! Tsja, wat kan ik hierover zeggen. Iedere vrouw houdt toch van chocolade? O my foodness! :-)
  Ik volg jullie allebei op Facebook en ik heb getweet: https://twitter.com/teddlicious/status/244727183011086336
  Het water loopt me in de mond van de Milk Chocolate Truffles Handbag. JEZUS! Ik hou van truffel chocolade en dat handtasje is echt té cute!
  X

 6. Leuk, ik doe mee! Hotel Chocolat geeft me echt zo’n vakantiegevoel, in het buitenland zoek ik het altijd op.. Ik kreeg een keer een sinaasappelchocolaatje aangeboden, die was geweldig. =) Maar als ik op de site kijk zou ik toch echt wel gaan voor de caramel cheesecake.. Want ik ben verslaafd aan alles wat cheesecake is. =)

  Ik heb de FB pagina’s gevolgd, maar Twitter heb ik niet. Wel erg leuk dat dit nu ook in Nederland zit!

 7. Jolien says:

  Oh my, dit is super! Ik vind Hotel Chocolat echt geweldig en ik was al een hele tijd van plan er iets te kopen want ik houu van chocola! Dus dit komt goed uit! Ik ga watertanden van de Orange Marmalade -Jam Jar. De combi sinaasapel & chocolade is yummie! Ik heb geen twitter dus ik kan het bericht niet tweeten anders had ik dat zeker gedaan! Oh trouwens ik heb jullie en Hotel Chocolat geliked.

 8. Ik zou nu heel graag comforting hazelnut en caramel pralines met witte en melkchocolade eten, dat lijkt me hemels!

 9. Hmm, het water loopt me nu letterlijk in de mond. Even naar de site surfen maakte dat er niet beter op haha. Maar waar ik nou écht zin in zou hebben? De Cookie Choc Chip Giant Slab. Die ziet er zó lekker uit!

 10. Chocolade lekkkkerrrrr. Ik zit echt te watertanden hier :D

  Maar de Orange Marmalade -Jam Jar zien er toch wel heel lekker uit, en makkelijk weg te snoepen bij een leuke film.

  – Hotel Chocolat én OhMyFoodness op Facebook geliked

  – het volgende bericht getweet: Via @OhMyFoodnessNL maak ik kans op een Party Piece chocolade box van @HotelChocolat t.w.v. bijna € 75,-!

 11. Chocolade lekkkeerrrrrr. Ik zit echt te watertanden hier :D

  Ze zien er allemaal lekeer uit, maar de Orange Marmalade -Jam Jar zijn er echt leuk uit. En lijken makkelijk weg te snoepen bij een leuke film.

  – heb Hotel Chocolat and OhMyFoodness! geliked op facebook.

  – en het berichtje getweet

  allen onder de naam Rose Mchallen

  rosemchalenn[at]gmail[dot]com

 12. Ik heb de zin getweet en bijde pagina’s geliked. Het water loopt mij in de mond van deze winactie, ik droom stiekem van het leegeten van die doos. Ook van de peepster- best sellers collection, ga ik heel hard slijmen

 13. Suzanne says:

  OMG waar te beginnen.. alles ziet er zo mooi en lekker uit! wat ik echt uit zou willen proberen is de caramel cheesecake, het water loopt me in de mond bij het kijken naar de foto!! en wat fijn ook al die recepten met chocolade :)

 14. Hmm, moeilijke keuze. Eigenlijk alle smaken (schep)ijs en alle soorten chocolade. De eerste chocolade pepernoten van dit jaar heb ik alweer achter de kiezen, wat heb ik die gemist.

 15. Mandy says:

  Ik ben volger nummer 500! Hoera! :)

  Van de Caramel Cheesecake loopt mij het water in de mond.. Waarom? Bekijk het plaatje maar!
  Zachte cheescake, caramel en chocolade… Heaven!

 16. Sonja says:

  Mmmm, ik zou mijn tanden heeel graag eens in een Pink Champagne Truffle willen zetten… Die zien er goddelijk uit en hebben ook nog de kleur van mijn slaapkamer, wat wil een meisje nog meer… Als ik een vent had, had ik hem met overgave ingeruild voor een hapje (of twee, of drie…) van deze chocola!

 17. Dagmar Kruger says:

  Normaliter houd ik niet van vampiers, maar als ik de Count Nibblia Milk Chocolate Slab zie, krijg ik vampiristische trekjes. Mijn hoektanden worden puntig, mijn zwarte cape uit de kast… Wat zou ik graag mijn tanden in zijn nek zetten!

 18. frederique stal says:

  hoi,
  ik word helemaal blij als ik de
  classic white batons zie!
  ik hou van witte chocolade en dan sprak die me echt aan van: kies mij! kies mij!
  xxfrederique
  twitter: frederique stal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2020 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close