Win het hele assortiment van Kitkat!

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Je las al eerder over de Kitkat Game Break, voor wanneer je even een break nodig hebt. Wat is nou beter dan even een leuk spelletje als break? Een leuk spelletje én chocolade als break!
Samen met Kitkat mogen we het gehele assortiment (ja, je leest het goed!) weggeven. Het gehéle Kitkat assortiment, dus van de mini’s tot de verschillende varianten Chunky’s. En geloof ons, dat is VEEL!

De foto hierboven geeft je een kleine indruk van het grote pakket dat jij kunt winnen. Maar hoe? Heel simpel, volg de volgende stappen;

 1. Volg OhMyFoodness op Twitter.
 2. Volg Kitkat op Twitter.
 3. Tweet het volgende; Maak bij @OhMyFoodnessNL kans op het HELE assortiment van @KitkatNL! Kijk snel op https://www.ohmyfoodness.nl!
 4. Laat in de comments achter wat/wanneer/hoe/waar en/of met wie etc.  jouw ultieme break is!

Deze winactie loopt een week, je hebt tot donderdag 29 juni 23.59 de tijd om mee te doen. Niet aarzelen dus! Succes!

Join the Conversation

 1. Ilona Beckers says:

  Ohhhh mmmmm… Ik doe heel graag mee.. I love kitkat en mn zoontje vind t ook heerlijk.. Wat zou ik hem vooral willen verrassen.. Hij is zo n snoeperd en zeurt altijd dat er in de snoepkast zo weinig snoepjes liggen.. Ik weet zeker dat als dit er allemaal in ligt hij dat niet meer zo snel zal zeggen hihi
  Ik ga duimen… Succes met deze leuke actie..
  Voor iedereen die mee doet: ToiToiToi
  Groetjes Ilona

 2. Ilona Beckers says:

  Mijn ultieme break is dus met mn zoontje van (bijnaaaa 6).. Heerlijk lkkr n kitkat samen snoepen.. Mmmm have a break.. Have a kitkat together with my son :)

 3. Wow daar ga ik zeker aan mee doen! :)
  Ik volg beide op twitter en ik heb getwitterd!
  Mijn ultieme break, tsj ik heb op dit moment genoeg breaks waar ik eigenlijk eerder van baal!
  Ik zit sinds april thuis van mijn werk en ik ga pas in september beginnen. Dus op zich ben ik nu dus een break van 5 maanden aan het houden. Ik baal dat ik even geen werk heb, maar het is wel ultiem relax. Toch is mijn kleine geniet momentje van de dag als mijn vriend ook eindelijk thuis komt en we samen kunnen genieten in ons nieuwe huis.(we wonen sinds april samen!)

  Liefs!

 4. Wauw te gek!
  echt heel erg leuk! Ik doe graaag mee.
  trouwens heel leuk blog! ik volg jullie nu.
  dit heb ik gedaan:
  -ik volg ohmyfoodness op twitter
  -ik volg kitkat op twitter
  -ik heb berichtje getweet: https://twitter.com/xxxcharr/status/215835106726785025
  -Mijn ultieme break is lekker op de bank tv kijken en bloggen. Uiteraard met wat lekkers!

  hopen dat ik win:)
  liefs!xx

 5. Ik wil wel een break met Joe Manganiello *wenkbrauwwiebel* Samen in het park op een geruite deken met een picknickmand.. In de zon.. bloemen in mijn haar.. YOU DO THE MATH!

 6. Het is vrijdag 29 juni, en niet donderdag 29 juni, haha, maar maakt niet uit.
  Mijn ultieme break zou in mijn eentje zijn, even een break (of liever eind) van de vreemde verhouding die ik de laatste tijd met eten heb opgebouwd. Ik geef er geen naam aan maar ik denk dat je het wel snapt, en met zo’n grote voorraad KitKats heb ik genoeg tijd om te oefenen om er weer zonder schuldgevoelens van te kunnen genieten. :)

 7. Juultje says:

  De geweldigste break ever zou zijn om met mijn vriendinnen in Parijs bij de Eiffeltoren te liggen met het hele kitkat pakket! :)

 8. Mijn ultieme break zou zijn om met mijn beste vriendin aan het strand te liggen met een (kitkat)ijsje, genieten van de zon en de leuke strandjongens.

  Ik heb getweet en ik volg jou en Kitkat op twitter :D

 9. Ik doe graag mee! =D Ik heb alle stappen doorlopen
  https://twitter.com/JanaBeeckman/status/216556577900068864
  Mijn ultieme KitKat break is ongetwijfeld na een lange dag shoppen =D Lekker neerploffen op de bank en genieten van een lekkere extra crispy Kitkat mmm

 10. laurea says:

  wow!! leuk maar vooral lekker.
  heb het getweet en volg beide accounts https://twitter.com/laureahidma/status/217287948666802176
  mijn ultieme break hmmm…..
  als ik een dag met al m’n vriendinnen lekker ga shoppen of een echte meiden film kijken, over die leuke jongen praten etc… en daarna blijven slapen. gewoon ff helemaal er uit. zal dan ook zeker als ik win, kitkatten (schrijf je dat zo?)voor hun meenemen
  -xxx- laurea

 11. Ilona Beckers says:

  Wat spannend :) ik duimmmm

 12. Pleun schuijt says:

  Wat een lekkere actie! Ik doe graag mee en volg jullie beiden op twitter (@schuijtje75). Ik ga zo tweeten:-)
  E mij ultieme break op dit moment is een extra lange lunchbreak op mijn werk, lekker vrieg beginnen met een KitKat, dan lunchen en als toetje weer een KitKat! Het is druk, een lamgdurig zieke en 2 collega’s op vakantie, dus ik vang veel op en werk voor 3 (want ik kan niet alles opvangen alleen natuurlijk). Een lekkere break zou dus zeer welkom zijn!!

 13. Debby Jalving says:

  Wauwwwwwwww met 5 kitkat liefhebbers in huis is dit natuurlijk de ultieme droomprijs!!! Ik ga heel hard duimen voor mijn boys, leuk cadeau voor het overgaan op school;-) ;-)

 14. Debby Jalving says:

  Mijn ultieme break moment is op het strand met de ondergaande zon en samen met mijn mannetje en mijn 3 zoontjes genieten van heeeeeeel veel kit kats, dat wil ik het liefste elke dag meemaken……..maar kies dan voor 6 juli, 1 jaar na het overlijden van mijn vader, dan gaan we naar het strand om hem te herdenken en mijn vader was gek op chocola, dus om dan met z’n allen op deze manier mijn vader te herdenken zou GEWELDIG zijn!!!

 15. Ik doe nog even op de valreep mee aan deze te gekke winactie! Ik volg jou en Kitkat op twitter en heb hier geretweet: https://twitter.com/Younaxx/status/218447120288591874
  En mijn ultieme break moment is natuurlijk als ik mijn 1e pauze heb op het werk en dan het lieve ‘goede morgen’ smsje van mijn vriend kan lezen, wat is het toch een lieverd!

 16. OMG aaaah! I love kitkat! Ik vind vooral de witte erg lekker hihih. Op je twitter staat een bericht dat de winactie volgens mij al voorbij is, maar ik heb geen idee en dus ga ik nog proberen mee te doen. Ik volg je op twitter, ik volg kitkat op twitter, ik heb getweet: https://twitter.com/Muchable/status/218678038873911297

  Liefs, Romy

 17. Bianca says:

  Alle punten: Check!
  Mijn ultieme break: met mijn tablet op de bank inspiratie opdoen voor lekkere recepten, taarten, cupcakes etc. Van al dat eten krijg je trek en dan is een KitKat heerlijk! :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close