Welkom op het vernieuwde OhMyFoodness

Het heeft wat langer geduurd dan we hadden verwacht, maar daar krijgen we dan ook wel wat voor terug. Althans, krijgen… we hebben de afgelopen dagen keihard gewerkt om alles van de nieuwe layout tiptop in orde te krijgen en het bracht heel wat meer obstakels met zich mee dan we hadden gedacht, maar eindelijk zijn we weer up and running, klaar om jullie weer te voorzien van de lekkerste recepten en leukste artikelen. Omdat deze layout iets complexer in elkaar zit dan de vorige en er (heel) wat vernieuwingen zijn doorgevoerd, leggen we graag een aantal dingen aan jullie uit.

 

Facebook

OhMyFoodness is vanaf deze week ook te vinden op Facebook. Omdat wij merkten dat de ‘Twitterdrempel’ voor sommige bezoekers hoog bleek te zijn, hebben we besloten om ook een Facebook pagina aan te maken. Op deze pagina worden automatisch de nieuwste updates geplaatst en worden onze tweets weergegeven. Ook zullen we af en toe winacties organiseren en plaatsen we regelmatig leuke nieuwtjes/bezienswaardigheden/tips die geen plekje op de website kunnen krijgen. Aarzel niet en Like ons vanaf nu dus ook op Facebook!

 

Like functie

Misschien zijn de kleine hartjes bij de artikelen op de homepage je al opgevallen, dit is een like functie die ingebouwd zit in onze website. Mocht je een artikel leuk vinden, dan zouden wij het leuk vinden als je op het hartje zou kunnen klikken. Deze functie staat geheel los van Bloglovin’ of Facebook, dus je hoeft nergens een account voor aan te maken. Wanneer je op een hartje klikt kunnen wij goed peilen welke artikelen het goed doen bij de bezoekers en op deze manier kunnen wij de kwaliteit van de content verbeteren. Met slechts één enkel klikje help je ons enorm.

 

Homepage

Op de homepage zijn een groot aantal oudere posts te zien. Dit is te danken aan de categorieën die we hebben gefilterd. Zo vind je op dit moment bijvoorbeeld “Zoete Zaligheden” waarin de vijf laatste koekjes, cakes en andere zoete recepten worden gedisplayed. Ook vind je er salades die wellicht lekker zijn voor de warme zomerdagen. Wij hebben deze widgets zo ingesteld zodat ook oudere artikelen nog eens onder de aandacht worden gebracht. De artikelen die te zien zijn worden eens in de zoveel tijd aangepast.

 

Dat waren de punten die we graag even onder de aandacht wilden brengen. Voor nu wensen we je erg veel plezier op het vernieuwde OhMyFoodness en we hopen dat jullie er net zo van onder de indruk zullen zijn als wij. Mocht je nog ergens een foutje tegenkomen, laat het achter bij de comments en we proberen het zo snel mogelijk op te lossen.

Join the Conversation

  1. Prachtig :D! Lekker fris!

  2. Waaaauw. Supermooi gedaan (: erg professioneel ook.

  3. wauwhh ziet er mooi uit zo zegg!! me likes!!

  4. Ziet er tof uit!

  5. Ziet er goed uit hoor! En ik heb zojuist geliked op FB =)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close