We zijn weer terug!

Het heeft even een dikke maand geduurd sinds de laatste update op OhmyFoodness en de reden hiervoor was te zoeken in tijd en motivatie. Annebeth en ik zijn op het moment erg druk met stage en andere bezigheden, waardoor OhmyFoodness er even bij in schoot. Vanaf het begin af aan was het hoofddoel van de site om foto-tutorials met jullie te delen. Dus stap voor stap uitleggen hoe je een bepaald gerecht klaarmaakt. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ook ontzettend tijdrovend. Helaas lukte het ons niet om iedere week een nieuw recept online te zetten, laat staan meerdere keren per week. Jammer natuurlijk, want zo wordt de website een beetje verwaarloosd.

Vandaar dat het tijd werd voor een change of plans en zie hier het vernieuwde OhmyFoodness: een website waar je naast recepten ook terecht kunt voor leuke andere wetenswaardigheden op het gebied van eten. Ook zul je hier recensies gaan vinden van maaltijden en maaltijdpakketten die in de supermarkt te koop zijn. En dit alles is in een nieuw, stijlvol en volwassen-met-een-knipoog jasje gestoken. Precies zoals het ons past.

Alle inhoud die je op deze website ziet is door ons zelf gemaakt, tenzij anders vermeldt. Voor de layout is gebruik gemaakt van een template die geheel naar eigen wens is aangepast. Het logo van OhmyFoodness is gloedje nieuw en gemaakt door eerst met potlood wat te schetsen op papier en dit vervolgens op de computer over te trekken. In alles is ongeveer vijftien à twintig uur werk gaan zitten, dus je begrijpt dat niets (maar dan ook niets) zonder toestemming van Annebeth of mij gedupliceerd mag worden.

Voor nu wens ik je veel plezier op het vernieuwde OhmyFoodness en wij hopen dat we jullie de komende tijd weer kunnen voorzien van leuke artikelen!

Join the Conversation

  1. Leuk dat jullie weer gaan schrijven hier! Ik lees het altijd met veel plezier.

  2. Yaaay! Ik kan niet wachten op de recepten om weer lekker uit te proberen! (ik maak voor mijn ouders nu elke keer weer die nacho’s, haha. Die vonden ze zo lekker =)

    1. Haha wat leuk dat die nacho’s zo in de smaak vallen! Ze zijn ook wel erg lekker ;)

  3. De nieuwe layout is geweldig!

  4. Ik ben blij dat jullie terug zijn met een mooie nieuwe layout :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2020 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close