We zijn jullie niet vergeten!

We zijn jullie niet vergeten hoor lieve meiden, dames, vrouwen en wellicht een enkele heer? Ik ben net zelf een week terug van vakantie en kon nog geen dag later fijn aan de bak op stage (fulltime) en Annebeth is ook weer razend druk met school en werk.

Vandaar dat jullie even hebben moeten wachten op een nieuwe update maar vanaf aankomend weekend hopen we in ieder geval weer elke week te kunnen bloggen. Want sja, er zijn talloze lekkere recepten en duizenden cupcake recepten die ik nog wil uitproberen en over wil bloggen, maar daar moet ik wel tijd voor hebben.

Dus bij deze onze excuses voor de vreselijke verwaarlozing van Ohmyfoodness tot nu toe. Het kan alleen maar weer beter worden vanaf nu.. Helemaal met 92 (whuuuttt, ja 92) followers op Bloglovin’! Dat noem ik nog eens een leuke thuiskomst.

Mocht jij als bezoeker nou nog bij een leuk restaurant hebben gegeten of wellicht wel een overheerlijk recept hebben uitgeprobeerd, plaats dit dan even bij de comments. Wij zijn ook maar studentjes en maken hier geen high quality food, maar het is natuurlijk wel leuk als we een beetje aan jullie verwachtingen/wensen kunnen voldoen. Alle tips en requests zijn dus van harte welkom!

Join the Conversation

  1. Ellen says:

    Ik ben benieuwd hoor, zit al vol spanning te wachten! :)

  2. Ik zit ook vol verwachting te wachten. Ben benieuwd naar jullie nieuwe recepten :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close