Sinds 1 november 2022 versturen we met Ohmyfoodness een maandelijkse nieuwsbrief en in iedere nieuwsbrief vind je een exclusief recept die alleen te zien is voor nieuwsbrief abonnees. Op deze pagina worden alle recepten verzameld zodat je ze makkelijk kunt terugvinden, opslaan en kunt uitprinten.
Recepten uit 2023

Als je aan gebakken rijst denkt, denk je waarschijnlijk niet direct aan rookworst. Maar de combinatie is echt goud, geloof mij! Ik gebruikte zelf kip rookworst, maar voel je vrij om ieder soort rookworst te gebruiken voor dit recept.
nieuwsbrief: november 2023

Het zou een Fastfood Friday recept kunnen zijn. Deze ‘Nacho Fries’ zijn op smaak gebracht met taco kruiden en komen met een héérlijke warme cheddar dipsaus. Ideaal comfortfood voor het najaar.
nieuwsbrief: oktober 2023

Deze kip in gegrilde paprikasaus is lekker om te eten op een warme dag, maar kan juist ook weer heel goed als comfortfood op een regenachtige dag. Eet het met stokbrood, rijst of pasta. Waar je dan ook maar in in hebt.
nieuwsbrief: september 2023

Hartige taarten bewaar ik meestal voor de herfst, maar dit is een fijne zomerse variant met courgette en feta als hoofdingrediënten. Lekker met een frisse salade!
Nieuwsbrief: augustus 2023

De upside-down bladerdeegtaartjes heb je ongetwijfeld al een paar keer voorbij zien komen als je actief ben op Instagram en/of TikTok. Het zijn súper eenvoudige taartjes om te maken, je hebt er maar een handvol ingrediënten voor nodig en dan zijn ze ook nog eens erg lekker. Ik maakte een zomerse variant met nectarine en vanille mascarpone.
nieuwsbrief: juli 2023

Al een paar keer zag ik een ‘smash taco’ recept voorbij komen op Instagram en op YouTube. Zag er gruwelijk lekker uit en ik kon het niet laten om er een BigMac versie van te maken. Van alle BigMac-style recepten die ik tot nu toe heb gemaakt, en dat zijn er behoorlijk wat, zijn deze taco’s wel mijn ultieme favoriet.
nieuwsbrief: juni 2023

Deze burrata spaghetti is gebaseerd op het populaire TikTok pastarecept met feta. Door de burrata de laatste minuten in de oven toe te voegen krijg je een heerlijk romige saus.
nieuwsbrief: mei 2023

Ik ben dol op bowl-food, ook al is die trend al een paar jaar passé. Pokébowls zijn mijn favoriet en deze spicy zalm bowls zijn de perfecte snelle en lichte maaltijd voor doordeweeks. Op en top lente als je het mij vraagt!
nieuwsbrief: april 2023

Ik ben dol op dumplings en dit is een gefrituurde variant. Heerlijk met een vulling van kimchi, varkensgehakt en smaakmakers.
nieuwsbrief: februari 2023

Alles op één bakplaat, dol ben ik op traybakes. Deze met zelfgemaakte falafel, groenten en flatbread is héérlijk. Serveer met tahin en/of knoflooksaus, meer heb je niet nodig.
nieuwsbrief: januari 2023
Recepten uit 2022

Of je nou op zoek bent naar een lekker hapje voorafgaand aan het kerstdiner of naar een borrelsnack: dit borrelbrood met mozzarella & kruidenboter is makkelijk om te maken en gru-we-lijk lekker.
nieuwsbrief: december 2022

Als je fan bent van dikke koeken dan vind je deze met Speculoos en witte chocolate chips waarschijnlijk ook lekker. Het zijn echte bommetjes dus ontbijten, lunchen of dineren hoef je waarschijnlijk niet meer ;-)
nieuwsbrief: november 2022