Recepten uit de nieuwsbrief

Sinds 1 november 2022 versturen we met Ohmyfoodness een maandelijkse nieuwsbrief en in iedere nieuwsbrief vind je een exclusief recept die alleen te zien is voor nieuwsbrief abonnees. Op deze pagina worden alle recepten verzameld zodat je ze makkelijk kunt terugvinden, opslaan en kunt uitprinten.

Recepten uit 2023

BigMac Smash taco’s

Al een paar keer zag ik een ‘smash taco’ recept voorbij komen op Instagram en op YouTube. Zag er gruwelijk lekker uit en ik kon het niet laten om er een BigMac versie van te maken. Van alle BigMac-style recepten die ik tot nu toe heb gemaakt, en dat zijn er behoorlijk wat, zijn deze taco’s wel mijn ultieme favoriet.

nieuwsbrief: juni 2023

burrata spaghetti
Burrata pasta met doperwtjes

Deze burrata spaghetti is gebaseerd op het populaire TikTok pastarecept met feta. Door de burrata de laatste minuten in de oven toe te voegen krijg je een heerlijk romige saus.

nieuwsbrief: mei 2023

spicy zalm bowls
Spicy zalm bowls

Ik ben dol op bowl-food, ook al is die trend al een paar jaar passé. Pokébowls zijn mijn favoriet en deze spicy zalm bowls zijn de perfecte snelle en lichte maaltijd voor doordeweeks. Op en top lente als je het mij vraagt!

nieuwsbrief: april 2023

Tiramisu overnight oats

De dag beginnen met een goed ontbijt is altijd fijn. Met deze tiramisu overnight oats heb je het idee dat je een toetje eet, maar dan zonder de grote hoeveelheid suikers. Lekker vullend en in 5 minuten gemaakt!

nieuwsbrief: maart 2023

Kimchi dumplings

Ik ben dol op dumplings en dit is een gefrituurde variant. Heerlijk met een vulling van kimchi, varkensgehakt en smaakmakers.

nieuwsbrief: februari 2023

Falafel traybake met flatbread

Alles op één bakplaat, dol ben ik op traybakes. Deze met zelfgemaakte falafel, groenten en flatbread is héérlijk. Serveer met tahin en/of knoflooksaus, meer heb je niet nodig.

nieuwsbrief: januari 2023

Recepten uit 2022

Kerst borrelbrood met mozzarella & kruidenboter

Of je nou op zoek bent naar een lekker hapje voorafgaand aan het kerstdiner of naar een borrelsnack: dit borrelbrood met mozzarella & kruidenboter is makkelijk om te maken en gru-we-lijk lekker.

nieuwsbrief: december 2022

Speculooskoeken met witte chocolade
Speculooskoeken met witte chocolade

Als je fan bent van dikke koeken dan vind je deze met Speculoos en witte chocolate chips waarschijnlijk ook lekker. Het zijn echte bommetjes dus ontbijten, lunchen of dineren hoef je waarschijnlijk niet meer ;-)

nieuwsbrief: november 2022

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close