PRINTABLES

Gratis goodies, daar wordt iedereen blij van toch? Op deze pagina vind je al onze GRATIS te downloaden printables. Alle printables zijn door onszelf gemaakt en mogen door geen enkele andere partij te koop aangeboden worden of zonder toestemming (in delen) worden gedupliceerd.

[ezcol_1third]Cheesecake E-book

Cheesecake E-Book

In het Cheesecake E-Book vind je 10 nieuwe, exclusieve cheesecakerecepten die heel makkelijk te maken zijn met de HomeMade Cheesecake bakmixen No Bake en NY Style. Denk aan een witte chocoladecheesecake met frambozen of een heerlijke stracciatella cheesecake. Maar ook ga ik een stapje verder en wil ik je laten zien hoe je met cheesecake zélf ook nog kunt variëren door er bijvoorbeeld ijsjes mee te maken. In het Cheesecake E-book geef ik je verder ook nog tips waarmee jouw cheesecake echt niet meer kan mislukken.

Download 

[/ezcol_1third] [ezcol_1third]

Baby’s eerste hapjes checklist

Een handige checklist waarop je kunt bijhouden welke hapjes jij jouw kleintje al hebt gegeven of zou kunnen geven en wat hij/zij ervan vond. Op deze checklist vind je verder ook inspiratie en wellicht biedt hij je hulp om verschillende combinaties te maken en zelf maaltijden te bedenken.

Download

[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Vakantie met kinderen paklijst

Vakantie met kinderen (0-4 jaar) paklijst

Met kinderen sleep je een stuk meer mee dan je wellicht gewend bent en daarom maak ik voor iedere vakantie/weekend weg/tripje een paklijst waarop ik kan afvinken wat ik allemaal al heb ingepakt. Jullie hoeven dat nu niet meer te doen want ik heb een printable voor jullie gemaakt waarop alle belangrijke items staan die je moet meenemen voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De printable bestaat uit twee pagina’s.

Download

[/ezcol_1third_end]

Vectorimages op de printable via Freepik.com

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close