Mini onderzoek + WIN!

Achter de schermen zijn we constant bezig met het verbeteren van de site. Zo is er onlangs al een printfunctie toegevoegd en op dit moment wordt er hard gewerkt aan een huisstijl én nieuwe layout. OhMyFoodness groeit namelijk erg hard en het is nodig om wat professioneler te werk te gaan. Omdat jullie als bezoekers natuurlijk het belangrijkste zijn voor ons willen we jullie iets beter leren kennen en zouden we graag van jou willen weten waarom je OhMyFoodness bezoekt en of er volgens jou nog verbeterpunten aan te brengen zijn. Omdat wij beseffen dat jullie voornamelijk voor foodgerelateerde artikelen hier komen en niet écht zitten te wachten op een onderzoekje geven we iets weg. Wanneer je antwoord geeft op onderstaande vragen maak je namelijk kans op een set van twee Topkoks voor Thuiskoks kookboeken. In deze set zitten Deel 4 én Deel 5. Het invullen van de polls + het antwoord geven op de laatste vraag zal ongeveer vijf minuten in beslag nemen.

[poll id=”2″]

[poll id=”3″]

[poll id=”4″]

[poll id=”5″]

[poll id=”6″]

Kans maken op de bovenstaande boekenset? Beantwoord dan de bovenstaande polls en geef in de comments antwoord op de volgende vraag:

 • Wat zou OhMyFoodness volgens jou (nog) beter maken?

Onder de deelnemers aan dit onderzoek wordt één boekenset verloot.

Bedankt voor je tijd en moeite! We waarderen het zeer :)

Join the Conversation

 1. Wat OhMyFoodness nog beter zal maken is (denk ik)..

  .. info over biologisch/ecologisch (hip!)
  .. info over ingredienten (kruiden/groente/etc. Bereidingswijze, voedingswaarde, bewaarwijze.
  .. weekmenu’s van julliezelf
  .. gerechten uit het buitenland

 2. Hmm, ten eerste vind ik je blog sowieso al heel leuk en interessant maar zoals degene boven mij al zei: het zou leuk zijn als je meer buitenlandse gerechten bereid en laat zien hoe je dat doet wat je ervoor nodig hebt, etc. Verder zou het ook leuk zijn als je verschillende kook manieren laat zien. Ik weet niet echt hoe ik dit goed uit kan leggen maar bijvoorbeeld op welke manier je het best vlees kunt braden/bakken en dat het vlees dan wel goed z’n smaak vasthoudt.

 3. linde says:

  (meer) vegetarische recepten

 4. Ingevuld! Wat OhMyFoodness nog beter zou maken denk ik is meer buitenlandse recepten, wat uitgebreidere keuken zeg maar. Originele recepten!

 5. Pauline says:

  Ik vind snack-ideeën altijd een welkome afwisseling. Ik zou graag ideeën zien voor gezonde maar lekkere snacks. Zoals die chips uit de magnetron laatst, briljant! Dat ben ik echt meteen gaan proberen! Oh en als het mogelijk is en jullie het aandurven, ik vind een kook filmpje altijd heel leuk! En bijvoorbeeld het uitpakken van jullie boodschappentassen een show my fridge… Zoiets?!

 6. Leuk, ik doe mee! Wat ohmyfoodness beter kan doen? Misschien een keer een filmpje van hoe je iets kookt? Ik vind Ohmyfoodness al heel leuk zoals ‘t is dus er kan eigenlijk niks beter hihi.
  x

 7. Ik vind de layout die Ohmyfoodness nu heeft juist heel mooi! De printfunctie is ook superhandig. Maar wat er eventueel nog verbeterd kan worden, da’s misschien niet zo zeer iets wat je op de website gebruikt, maarrrrr.. how about an app? :D Dat zou wel echt heel vet zijn! Dusja, als ik aan een verbetering denk, dan denk ik daaraan!

 8. Hi! Ik vind je site al erg leuk, maar misschien zou het leuk vinden als je misschien een artikel zou wijden aan het maken van kleine lekkernijen voor bij een picknick! Omdat het nu zulk lekker weer is!

  Liefs,
  Iris

 9. Kevser says:

  Ik zou het gaaf vinden om jullie in wat video’s te zien. Dat jullie laten zien hoe een bepaald gerecht wordt gemaakt. Ook zou t leuk zijn om te lezen wat je met ‘leftovers’ kunt doen, bijvoorbeeld: ‘heb je nog wat van dat heerlijke kipgerecht over? Doe 1 eetlepel ervan in een (velletje? :p hoe noem je dat?) bladerdeeg, snijd hier wat streepjes in, beetje eigeel erop en wat sesamzaadjes en doe deze 25 min op 200 Gr. In de oven:p’

  Zoiets!:p verder zou ik t heel leuk vinden om tips en trucs te lezen. Sabine: poedersuikerwolk in de keuken door cupcakefrosting:p

  Veel succes met jullie onderzoek!:D

 10. Oh, bedacht nog wat! Gerechten voor ‘on the go’, makkelijk om mee te nemen dus :) lunch, avindeten. Iets anders dan die eeuwige boterham met kaas in de trein.

  En meer vegatarisch zou ik ook leuk vinden!

 11. Wendy says:

  Ik heb alle polls ingevuld. :) Wat deze site nog beter zou maken is denk ik meer informatie over de gerechten in plaats van alleen recepten. Wat is gezond en ongezond? Welke ingrediënten zorgen waarvoor (bv snellere spijsvertering, meer energie, betere huid enz). Liefs!

  1. Wendy says:

   Ik bedoel natuurlijk meer informatie over de ingrediënten!

 12. Nadine says:

  Ik vind jullie site zo ook al prima! Maar als ik dan iets zou moeten zeggen, zou ik het leuk vinden als jullie filmpjes opnemen met de bereidingswijze van avondeten/ baksels. Ik vind een filmpje vaak zoveel duidelijker (en leuker) als een artikel!

 13. Ik vind jullie site eigenlijk prima! Maar wat misschien ook leuk zou zijn om bijvoorbeeld iets meer informatie over waarom je dingen gebruikt (bijv wat er gebeurd als je teveel melk gebruikt bij een recept of teveel bloem).

 14. OhMyFoodness zou nog beter worden als er regelmatiger posts zouden komen. Bijvoorbeeld op een vast moment van de week. Ook al snap ik dat het heel veel werk is om zo’n post te maken. Ook lijkt het me leuk als er filmpjes zouden komen naast foto-tutorials. Ook zouden how-to’s voor bepaalde technieken wel erg leuk zijn. Er valt nog zoveel te leren op kookgebied en dit zou daar de ideale plaats voor kunnen zijn.

 15. Cécile says:

  Wat zou OhMyFoodness nog beter maken: info over waar je ingrediënten kunt verkrijgen die je niet in de supermarkt kunt kopen. En misschien filmpjes van de bereiding van een gerecht? Vind ik persoonlijk altijd erg leuk om te bekijken!

 16. Ik heb alles ingevuld. Ik vind gezonde voeding wel erg belangrijk, dus ik zal wel wat meer lekkere, maar wel gezonde recepten willen zien. Ook zou het mij leuk lijken om recepten van onbekende buitenlandse recepten voorbij te laten komen. Ik ben gek op buitenlands eten, maar alles wat hier al standaard is daar ben ik op uitgekeken.

 17. Wendy says:

  Wat OMF voor mij nog leuker zou maken is als het iets persoonlijker wordt.
  Dat vind ik juist het leuke aan blogs (in vergelijking met magazines). Dat je meer het idee hebt dat een vriendin je haar leukste tips mee geeft.
  Dus misschien iets vaker een filmpje waarin jullie een recept maken. Dat lijkt me leuk.

 18. Cindy says:

  Ik heb hier al een aantal keer gelezen; buitenlandse recepten, en zelf stem ik daar ook wel mee in, zo leer je weer eens iets koken vanuit een andere cultuur.
  En misschien kan je elke maand iemand uitnodigen die dan iets bereidt en dat laat je ons dan zien in een video ofzo.. (:

 19. Diana says:

  Ik ben gek op alle amerikaanse recepten die jullie plaatsen. Daar mogen er nog veel meer van geplaatst worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close