Jouw recept op OhMyFoodness?

Annebeth en ik laten ons voor OhMyFoodness altijd inspireren door wat we zien en horen. 24Kitchen is favoriet, maar ook foodmagazines, andere blogs, gerechten die we eten in restaurants of zelfs wat we zien op straat of in de supermarkt: alles kan als inspiratiebron gelden. Wij delen op onze blog natuurlijk heel graag onze favoriete recepten, maar op Twitter en andere social media kanalen horen we dat er genoeg volgers zijn die óók lekker kunnen koken.

En daarom zijn we op zoek naar jou! Weet jij een lekker recept, is er iets wat je altijd graag kookt of wat je van huis uit hebt meegekregen? Of wie weet heb je wel een leuk variatierecept op een traditioneel gerecht of ken je iets uit oma’s keuken. Stuur je recept dan in!

Wij vinden het namelijk ook heel leuk om jouw recepten met onze bezoekers te delen en geloof ons wanneer we zeggen dat het héél erg leuk als wanneer je hoort dat iemand anders jouw gerecht maakt.

Nieuwsgierig geworden en vind je dat jouw recept wel een plekje op OhMyFoodness verdiend? Ga dan naar deze pagina en stuur je recept op!

Join the Conversation

  1. Er staat een asterisk achteraan de link, daarom 404. Even dat teken uit de link halen …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close