Boeken

Naast eigenaar van OhMyFoodness ben ik ook auteur van vier kookboeken: het Guilty Pleasures Kookboek, Reishonger, CHEESECAKE en OH MY FOODNESS! Foodstyling, -fotografie en receptcreatie zijn bij alle boeken van eigen hand. De boeken zijn uitgebracht bij Nieuw Amsterdam/Fontaine en te bestellen via onze eigen webshop en de bekende verkoopkanalen.

OH MY FOODNESS!

OH MY FOODNESS kookboek

In navolging van haar eerste kookboek komt foodie en guilty pleasures-koningin Sabine Koning met een nieuw boek vol échte lekkernijen. In Oh My Foodness! vind je 50 recepten waarin geen concessies worden gedaan. Zelfgemaakt brood met drie soorten kaas, een brownie-trifle met chocolademousse en vanilleroom, de welbekende Big Mac omgetoverd tot een pizza… Niets is te gek.

Met het Oh My Foodness! kookboek heb je een boek in handen waar je instant trek van krijgt. Zoals we van Sabine gewend zijn, zijn de recepten niet te ingewikkeld en heb je geen waslijst aan ingrediënten nodig. Dol op comfortfood en zin om los te gaan in de keuken? Met dit boek heb je alles wat je nodig hebt in handen.

Bestel nu voor €20,99!

Cheesecake

CHEESECAKE omslag

september 2018
Cheesecake is hét boek voor echte cheesecakelovers. Met 50 verschillende recepten die allemaal even guilty zijn, allemaal even lekker en stuk voor stuk makkelijk om te maken. Bestel nu voor €20,00!

Reishonger Kookboek

Omslag Reishonger boek

maart 2017
In Reishonger neem ik je in 65 recepten mee de hele wereld over. Ik deel mijn reisverhalen, grappige anekdotes en rare eetmomenten met je en deel mijn favoriete internationale gerechten van over de hele wereld. Bestel nu voor €15,00!

Guilty Pleasures Kookboek

Guilty Pleasures Kookboek

november 2015
In het Guilty Pleasures kookboek vind je 92 overheerlijke, onweerstaanbare caloriebommen die zo schandalig lekker zijn dat je je er eigenlijk voor zou moeten schamen. In september 2020 verschijnt de herziene versie van het Guilty Pleasures Kookboek; voorzien van nieuw voorwoord en opgefriste omslag. Bestel nu voor €17,99!

 

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close