Boeken

Naast eigenaar van OhMyFoodness ben ik ook auteur van drie kookboeken: het Guilty Pleasures Kookboek, Reishonger en CHEESECAKE en heb ik de Ohmyfoodness Agenda ontwikkeld. Foodstyling, -fotografie en receptcreatie zijn bij alle boeken en de agenda van eigen hand. De boeken zijn uitgebracht bij Nieuw Amsterdam en te bestellen via de OMF Shop, de Ohmyfoodness Agenda is tot stand gekomen in samenwerking met uitgeverij Edicola en is nu te reserveren voor 2021.

Ohmyfoodness Agenda 2021

De allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda zal verschijnen in augustus 2020 en is bedoelt voor het jaar 2021. In de agenda vind je 16 exclusieve recepten, veel schrijfruimte, de mogelijkheid om wekelijks je mealplanning te maken en nog veel meer. Uitverkocht!

Cheesecake

CHEESECAKE omslag

september 2018
Cheesecake is hét boek voor echte cheesecakelovers. Met 50 verschillende recepten die allemaal even guilty zijn, allemaal even lekker en stuk voor stuk makkelijk om te maken. Bestel nu voor €20,00!

Reishonger Kookboek

Omslag Reishonger boek

maart 2017
In Reishonger neem ik je in 65 recepten mee de hele wereld over. Ik deel mijn reisverhalen, grappige anekdotes en rare eetmomenten met je en deel mijn favoriete internationale gerechten van over de hele wereld. Bestel nu voor €22,50!

Guilty Pleasures Kookboek

Guilty Pleasures Kookboek

november 2015
In het Guilty Pleasures kookboek vind je 92 overheerlijke, onweerstaanbare caloriebommen die zo schandalig lekker zijn dat je je er eigenlijk voor zou moeten schamen. In september 2020 verschijnt de herziene versie van het Guilty Pleasures Kookboek; voorzien van nieuw voorwoord en opgefriste omslag. Reserveer nu voor €17,99!

 

Close
© 2011-2020 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close