AH introduceert Jamie Oliver servies

Oh how I love Jamie Oliver. Al jaren kijk ik vrijwel wekelijks één van zijn programma’s op tv. 30 Minute Meals, Jamies Kitchen, 15 Minute Meals, I love them all. Zonder twijfel is Mr. Oliver één van mijn favoriete chefkoks. Zijn enthousiasme, kundigheid en vlotte babbel doen me bijna smelten voor de televisie als ik dat al niet bijna deed van het overheerlijke eten dat hij altijd bereid.

Voor andere fans van Jamie is er leuk nieuws. Supermarktketen Albert Heijn introduceert vandaag namelijk een spliksplinternieuwe servies ontworpen door Jamie Oliver: WAVES. Waves is uitsluitend voor Albert Heijn ontworpen en heeft een hoog Jamie gehalte: uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

I’ve gone for a simple design so you can mix and match with existing sets and dress up your table anyway you like, plus they’re brilliantly sturdy” aldus Jamie himself.

WAVES is een tiendelig servies bestaande uit een mok, kop en schotel, ontbijtbord, diep bord, diner bord en kommen in vijf verschillende maten –van dipschaaltjes tot serveerschalen.

Het servies is al ontzettend betaalbaar, maar met de speciale introductiekorting van 50%, komt de prijs van bijvoorbeeld een ontbijtbord op slechts € 2,99 terecht en betaal je € 9,99 voor een kom van 24 cm. We like!

 Het Jamie Oliver servies is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn van 5 november 2012 t/m 27 januari 2013 en zal daarna nog een jaar lang online verkrijgbaar zijn en in de Albert Heijn XL winkels.

Join the Conversation

 1. Ik ben ook een grote Jamie fan! Werkelijk alles ziet er altijd overheerlijk uit. Het servies daarentegen…niet echt mijn ding! Vind het een beetje outbollig door die ´waves´…

 2. Ja, nee. Niet mijn ding. Verschrikkelijke kleur ook haha!

 3. Dat is een mooi basis-uitzet servies!

 4. Dit servies is ook niet zo mijn ding maar ik vind andere producten van Jamie Oliver wel erg leuk zoals de gerecyclede glazen :) en waterfles!
  https://www.bol.com/nl/p/jamie-oliver-waterfles-4-glazen-recycled-glas/9200000008684422/

 5. Pretty! Een paar jaar geleden had AH ook mooie Jamie Oliver placemats, mama heeft die in huis gehaald. Ook heel simpel maar wel stijlvol.

 6. Ik vind ze echt leuk! Die golvende lijnen spreken me wel aan. :) Maar ik vind het wel een tikje prijzig voor vrij simpel wit servies. Volgende keer als ik bij Albert Heijn ben, kijk ik even naar die grote kom. Liever één chique item dan een hele set.

 7. Prachtig servies! Ik vind het erg lijken op het Wedgwood servies wat ik heb, ontworpen door Jasper Conran.

 8. Wat een prachtig servies, like it!

 9. Ooooh ik zag ze gisteren al in de AH en wat mooi wat mooi! Echt super, ik zei meteen tegen mn vriend: Wow gaaf! Jammer dat hij minder enthousiast was haha.

 10. Netty says:

  Vandaag bij de AH het servies bekeken. Ivoorkleurig, viel een beetje tegen. Alle borden waren uitverkocht. Toch maar kopen voor die speciale prijzen met 50% korting en airmailskorting kosten de borden slechts 1,49 of 1,99 per stuk. Mooi prijsje voor iets dat je iedere dag wilt gebruiken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2020 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close