Sab’s Eetoverzicht week 29/2017

Goedemorgen vanuit België! Onze laatste vakantiedag is alweer aangebroken; het is niet eerlijk dat vakanties zo snel voorbij gaan. Zoals beloofd ging de laptop mee op vakantie en daarom kan ik gewoon een nieuw Sab’s Eetoverzicht met jullie delen vandaag. Die bestaat overigens voornamelijk uit pasta, en biedt dus waarschijnlijk veel inspiratie voor jullie. Not, haha. We zitten in een vakantiehuisje en koken met de dingen die we voorhanden hebben. Koken op vakantie betekent bovendien ook vooral heel gemakkelijk doen en hoewel we normaliter vaak uit eten gaan, is dat nu met baby Vic iets lastiger. Onze lunches waren dan weer wel heel gevarieerd. Garnalenkroketjes, een vegaburger, verse mosselen… maar die laat ik morgen wel aan jullie zien in een nieuwe Week van OMF.

pizza

Zondag

Pizzatime! Zondag waren we nog gewoon thuis maar geen van beide hadden we zin om te koken. Wél hadden we zin in pizza en daarom bestelden we die.

pasta tonijn

Maandag

Maandagmiddag kwamen we aan in België. Heel lang rijden was het totaal niet, maar Vic was wel wat moe ondanks dat hij goed had geslapen. We moesten al onze spullen nog uitladen en deden dus gauw wat boodschapjes in de campingwinkel. Hiermee flanste ik een simpele pasta met tonijn in elkaar.

barbecue 1

Dinsdag

Dinsdag was het onwijs mooi weer en daarom besloten we van de barbecue gebruik te maken. Was totáál geen succes, het eten wel – het barbecuen niet, maar daar lees je morgen meer over in Week van OMF. Ik kocht voor mezelf een hele forel om op de barbecue te grillen, maar die smaakte uiteindelijk toch een beetje funky. Toch maar een stukje kip eten dan, die was wel érg lekker.

maaltijdsalade 1

Woensdag

Tim had woensdag wel zin in een maaltijdsalade en ik vond dat ook wel prima. Aangezien we nog wat pasta over hadden van maandag, kookte ik die ook maar op om door de salade te doen. Verder bestaat de salade uit mozzarella, zongedroogde tomaat, gemengde sla en simpele croutons. Tim at er worstjes bij.

pannenkoeken

Donderdag

PANNEKOEKEEEEN. Die hadden we al zo lang niet gegeten en Tim had er zin in. Schoonzusje Lotte kwam donderdag naar ons toe en bleef een paar nachten logeren dus die at gezellig mee.

pasta pesto

Vrijdag

Vrijdagmiddag hadden we al lekker geluncht in Oostende, dus ’s avonds deden we lekker makkelijk. Tim en Lotte haalden pizza; voor mij namen ze pasta pesto met rucola en Parmezaan mee. Flinke bak. Voor flink wat geld ook, haha. Wat zijn die prijzen toch altijd buitensporig hoog op zo’n vakantiepark. Bizar.

coqorico1

coqorico2

Zaterdag

Lotte paste gisteravond op Vic zodat Tim en ik met z’n tweeën uit eten konden. Het restaurant waar we in eerste instantie wilden gaan eten zat vol en daarna volgde een zoektocht naar een ander leuk tentje. Uiteindelijk belandden we bij Coqorico waar we als voorafje wat tapas deelden (brood met aioli, kaaskroketjes en manchego) en ik als hoofdgerecht voor de bouillabaisse koos. Erg lekker maar zóveel dat ik m’n bord niet helemaal leeg at.

Een echt koken-op-de-camping-eetdagboek, haha. Morgen rijden we weer richting huis en dan wordt er weer normaal gedaan. Even een eetplanning maken nog en aan de hand daarvan maar boodschappen doen.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Zou je misschien een recept kunnen maken van de pasta met tonijn? Het ziet er allemaal lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close